De ideale bedrijfswagen voor een architect

Het beroep architect is enorm veelzijdig; hij of zij is zowel creatief talent, bouwer en meter tegelijk. Een groot gedeelte van zijn tijd zit een architect op kantoor te schetsen en te ontwerpen op de computer. Ook zijn er altijd meerdere bezoeken aan de bouwlocatie nodig om een indruk te krijgen van de omgeving, het perceel te verkennen en om de planning van de opgaande constructie te bewaken.

Voor deze bezoekjes profiteert een architect van een goed ingerichte bedrijfswagen, waarin hij zijn dure gereedschappen veilig en overzichtelijk mee kan nemen.

Veilig vervoeren van dure apparatuur

Een architect maakt gebruik van een paar specialistische tools welke flink in de prijzen kunnen lopen. Landmeters, laptops en camera’s zijn slechts enkele van deze kwetsbare en dure gereedschappen welke op de bouwlocatie nodig kunnen zijn. Ook het vervoer van fragiele maquettes en displays is niet zonder enig risico. Een bedrijfswageninrichting van de firma Worksystem.be wordt vervaardigt uit slagvast plaatstaal, zodat al deze peperdure tools veilig in de bedrijfswagen vervoerd kunnen worden.

Overzichtelijk ordenen van tekentools

Een architect maakt bovendien gebruik van potloden, stiften en kleinere meet- en tekenapparatuur om zijn plannen op papier uit te werken. Ook kan hij kleinere tools zoals schroevendraaiers, kleurstalen en meetlinten mee willen nemen. Een bedrijfswagen welke is ingericht door Worksystem.be kan bijna oneindig worden opgedeeld in steeds kleinere opbergunits zoals vakjes en lades. Daardoor krijg elke type tekengereedschap zijn eigen plekje en kan het onmiddellijk teruggevonden en ingezet worden.

Stevig vastzetten van groot materieel

Een architect kan ook metingen moeten doen waarvoor zwaarder gereedschap benodigd is. Hij kan hiermee bijvoorbeeld nagaan wat de conditie van funderingen is, welke bodemlagen er op de bouwlocatie aanwezig zijn en hoe een bestaande muur geconstrueerd is. Om de benodigde drilboren, grondboren en boormachines mee te nemen biedt een bedrijfswageninrichting van Worksystem.be een uitkomst. Daarin zitten stevige dragers en kasten met sloten, waardoor gereedschappen veilig op hun plek blijven.

rachele